Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Despre noi | Solinstal

Calitatea si seriozitatea
ne recomanda.

Ai reusit sa ai casa visurilor tale? Dar ce faci cu tevile care se pot sparge si distruge tot? Instalatorul cel mai priceput care apare ca prin minune si rezolva tot! Toata lumea are nevoie la un moment dat de un specialist instalator, fie ca in locuinta s-a produs o avarie, fie ca vrea sa renoveze, fie ca isi construieste o casa. Daca doresti o echipa capabila sa iti rezolve toate problemele legate de instalatii poti conta pe noi. De ce? Pentru ca atunci cand apar probleme nu mai doresti sa ai de a face cu ele niciodata, asa ca ai nevoie de specialisti . Fie ca este vorba de o casa veche sau una noua trebuie sa ai grija de instalatii. De la proiectare, pana la reparatii si intretinere, verificare noi le putem face pe toate. Serviciile noastre sunt de prima clasa la preturi rezonabile, tocmai de aceea venim oriunde suntem chemati.

Despre noi

Societatea noastra este specializata in realizarea instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare si a instalatiilor termice. Oferim si servicii de remediere a defectelor aparute la instalatiile electrice, sanitare sau termice din locuinta sau firma dumneavoastra.Va punem la dispozitie solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra sau ale firmei dumneavoastra in ceea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, lucrari de amenajari interioare precum si reparatii diverse. Intrucat suntem o societate dinamica, deschisa si atenta la nevoile clientilor nostrii, oferim o mare flexibilitate in ceea ce priveste atat modul de lucru cat si programul de lucru.

Servicii

S.C. INSTAL ELECTRO THERMO SOLUTIONS S.R.L. realizeaza servicii in subantrepriza cu firme agrementate ANRE si executa instalatii utilizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze naturale , remedieri defecte. Dispunand de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice, echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice necesitate.

Proiectare, execuție și reparații instalații sanitare, montare obiecte sanitare.

Proiectare, execuție și reparații instalații termice.

Proiectare si executie instalatii de utilizare si alimentare cu gaze natural

Telefon urgente 24/7:   0726 252 062